דני הקר-מייסד ובעלים

dani

לחץ להגדלה

בימים שפסגת הקולינריה הישראלית הייתה סטייק עין בפיתה, דני היה חלק מקבוצה מצומצמת של שפים ואוהבי גסטרונומיה שהאמינו וחלמו שגם בישראל רוצים לאכול טוב.

את החלום שלו הגשים דני דרך פוד ארט, אותה אתם בטוח מכירים. זה שדני אוהב לאכול, גם את זה יודעים ואפילו קצת רואים. מה שאתם אולי לא יודעים זה שאת הקלוריות העודפות הוא מאזן במסעות יומיומיים על אופני הרים, שכנראה כבר עשו יותר קילומטראז' מרכב ממוצע. את ההגדרה שלו לאושר תוכלו למצוא בטורקיז של הים האדריאטי עם רוח טובה שממלאת את המפרשים. הגה ביד, מרטיני ביאנקו עם הרבה לימון וקרח והכי חשוב, עם נירית שהיא ה GPS וגילי ואלון שהם העוגן.

ג'ואנה סקרישבסקי – מנהלת אירועים

tamuz

לחץ להגדלה

סטודנטית לעיצוב גראפי ולמנהל, ארגנטינאית אוריגינאל, קיבוצניקית בעברה, לגמרי תל אביבית בהווה, היפר אקטיבית עם ערימות של מרץ ושמחת חיים. אוהבת לצייר, אוהבת חיות, מגדלת חתולה שקוראים לה מסי למרות שכדורגל זה דווקא לא כוס התה שלה. ניהול ארועים בפוד ארט הוא בשבילה שילוב מושלם של אהבתה לבני אדם ואוכל טוב עם הצורך לזוז כל הזמן.
אה כן, עוד משהו: עם שם משפחה כמו שלה אנחנו ממליצים פשוט לקרוא לה ג'ואנה.